Over ons

De Beekman Group uit Nederland is opgericht in 1996.

Jarenlange ervaring in fashion en styling, met als droom voor elke vrouw een duurzame fashion basics collectie mogelijk te maken in maat 36 tot en met 48, heeft geleid tot het merk DYANNE en DNN. Inmiddels is deze collectie uitgebreid met de DB.01. sneaker, een D-cares collectie voor zorgmedewerkers en een Corporate Fashion lijn voor alle horeca zowel branded als non-branded.

Door middel van de designs van Dyanne Beekman weet Beekman Group bedrijfstrots en personeelswelzijn te bereiken door pragmatische en modieuze bedrijfskleding te ontwerpen. Dyanne bereikt uniformiteit binnen de verschillende sectoren zonder het verlies van de persoonlijkheid van het individu en waarbij de bedrijfsidentiteit wordt versterkt.

Dyanne creëert duurzame collecties door onder andere, gedurende de tijd, kleine aanpassingen te realiseren waarbij nieuwe items met bestaande items uit de collectie kunnen worden gecombineerd en naast elkaar gedragen kunnen worden. In de loop van de tijd heeft ze grote uiterlijke veranderingen kunnen aanbrengen binnen de verschillende concepten die momenteel voor haar klanten lopen. Denk daarbij aan restaurants, hotels, vakantieparken, musea en retail organisaties.

Met haar conceptuele benadering is Beekman Group in staat bedrijven binnen en buiten Europa te bedienen en staat het bekend om zijn ‘one-shop’ oplossing. Wereldwijd biedt Beekman Group een breed scala aan modieuze en professionele kleding, schoenen als ook lifestyle-kleding aan.

Sinds 2010 is Beekman Group internationaal erkend hoofdleverancier voor McDonald’s.

In 2017 lanceerde het bedrijf een modieuze veiligheidssneaker DB.01. Deze sneaker heeft een hoogwaardige grip en slipweerstand, zelfs meer dan de Europese veiligheidsnorm, is licht van gewicht en biedt uitstekende ondersteuning en comfort voor een goede balans. De sneaker is antibacterieel en wasbaar, voor maximale hygiëne, en is verkrijgbaar voor dames en heren

Naar aanleiding van de vele vragen over uitstraling, kwaliteit en innovatie vanuit de zorgsector, lanceerde Beekman Group in het najaar van 2020 D-cares. Door het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen onderscheidt het bedrijf zich ten opzichte van het huidige aanbod in de markt.

Samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding

Bedrijven die met hun bedrijfskleding kiezen voor Groenendijk Bedrijfskleding, hebben grote kans dat hun medewerkers gekleed worden door de bekende fashion-onderneemster en imago-consultant Dyanne Beekman. Beekman Group en Groenendijk werken sinds november 2023 samen.

Groenendijk is al meer dan een kwart eeuw een toonaangevende producent en groothandel in bedrijfskleding. Ze hebben een maximale focus op duurzaamheid en circulariteit, waarbij productie, financiële stabiliteit, voorraadbeheer en nauwkeurige distributie centraal staan.

Dyanne Beekman: “Deze samenwerking maakt van één plus één drie. Samen zijn we nóg beter, waar we apart goed in zijn. We laten zien dat bij ons duurzaamheid geen streven is, maar een vaste waarde.”

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.