Duurzaamheid

Duurzaamheid heeft bij de Beekman Group altijd een belangrijk punt van aandacht en daarin is het Design het meest onderscheidend en heeft het een prominente rol om tot een duurzame collectie te komen. Het motto ‘kleine verandering, passend effect’ vormt de basis van het creëren van een vernieuwende en eigentijdse collectie die tegelijkertijd tijdloos is en waarbij draagcomfort en pasvorm vanzelfsprekend zijn.

Op basis van een visuele bedrijf DNA-analyse wordt er een 1, 3 en 5 jarenplan opgesteld waarin gedurende deze periode kleine aanpassingen in de collectie worden aangebracht. Kleine veranderingen in design zorgen ervoor dat gedurende de tijd nieuwe items met bestaande items uit de collectie kunnen worden gecombineerd en naast elkaar gedragen kunnen worden. Het effect is een levenscyclus die langer is.

Daarnaast wordt er altijd gezocht naar stoffen en materialen die nog duurzamer zijn om onze grenzen elke keer opnieuw te verleggen en worden de items zo ontworpen dat deze eenvoudiger en efficiënter kunnen worden gerecycled en hergebruikt. Op deze manier zet de Beekman Group de volgende stap in het verder verduurzamen van zijn kledingcollectie.

Samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding

Bedrijven die met hun bedrijfskleding kiezen voor Groenendijk Bedrijfskleding, hebben grote kans dat hun medewerkers gekleed worden door de bekende fashion-onderneemster en imago-consultant Dyanne Beekman. Beekman Group en Groenendijk werken sinds november 2023 samen.

Groenendijk is al meer dan een kwart eeuw een toonaangevende producent en groothandel in bedrijfskleding. Ze hebben een maximale focus op duurzaamheid en circulariteit, waarbij productie, financiële stabiliteit, voorraadbeheer en nauwkeurige distributie centraal staan.

Dyanne Beekman: “Deze samenwerking maakt van één plus één drie. Samen zijn we nóg beter, waar we apart goed in zijn. We laten zien dat bij ons duurzaamheid geen streven is, maar een vaste waarde.”

Dyanne Beekman & directie Groendijk Bedrijfskleding

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.