Spoorwegmuseum

Bedrijfskleding hoeft niet saai te zijn. Dat bewijst modeondernemer Dyanne Beekman met de collectie die ze ontwierp voor het Spoorwegmuseum in Utrecht. Op woensdag 18 april 2018 werden gloednieuwe modeartikelen gepresenteerd aan de museummedewerkers, die ze op het werk naar eigen inzicht kunnen combineren.

Een jaar lang werkte Dyanne aan de bedrijfskleding voor het Spoorwegmuseum, dat haar visie op bedrijfskleding volledig verwoordt: kleding moet praktisch zijn en mensen mooier maken. Dit geldt niet alleen voor je privéleven, maar ook voor de werkvloer.

Dyanne: ”Het leuke aan deze opdracht was dat er bij het Spoorwegmuseum veel jonge mensen werken die er alleen maar goed uit willen zien. Naar mijn mening zou het personeel wat meer zichtbaarheid in het museum kunnen krijgen. Ik ben trots dat we met Beekman Group de nieuwe outfits hebben mogen ontwikkelen voor een van de mooiste musea van Nederland. Mensen maken het verschil. ”

De collectie voor het Spoorwegmuseum bestaat uit 20 items waaronder een jasje, een bodywarmer, comfortabele jeans, een oversized blouse en de fashionable sweater met de print: Je bent op het station. Om het te stylen bedacht Dyanne een tas geïnspireerd op de conducteurs-tas.

Marleen Schlichting, Hoofd Marketing Spoorwegmuseum: “Ik geloof dat bedrijfskleding een essentieel onderdeel is van de algehele beleving van de bezoeker. Het Spoorwegmuseum is een gastvrij museum waarin de medewerkers een belangrijke rol spelen. Het is fantastisch dat Dyanne een diverse collectie heeft ontwikkeld waarin deze medewerkers tijdens interactie met het publiek hun eigen identiteit behouden, herkenbaar zijn en trots het museum vertegenwoordigen. ”

Geheel volgens het kledingconcept van Dyanne is de kleding eindeloos te combineren. Voor de medewerkers – van hostesses tot technische dienst – heeft Dyanne een handig boekje samengesteld met tips voor het dragen van haar spullen. En hoe een kleine verandering een passend effect geeft.

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.