Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos.

Voor Roompot heeft de Beekman Group kleding ontworpen voor negen verschillende disciplines, waaronder horeca, receptie en supermarkt. De grote uitdaging voor Beekman Group lag in het creëren van een eenheid in de uitstraling binnen de outfits voor de negen verschillende disciplines, die elk hun eigen specifieke wensen en kenmerken bevatten. De Beekman Group ontwikkelt altijd een stijlgids waardoor de medewerkers advies krijgen hoe ze de kleding op verschillende manieren passend bij hun stijl kunnen dragen.

De focus van de kleding ligt op comfort met een fashionable, maar authentieke, uitstraling in de kleuren rood, wit en blauw. “Tijdens het ontwerpproces vroeg ik mij af: wat draag je thuis als er visite komt. Dit was een belangrijke gedachte tijdens de ontwikkeling van de kleding”, aldus Dyanne Beekman. Opvallend is dat er veel denim is gebruikt. “Denim is comfortabel en kan het tegen een stootje. Het gaat erom dat de medewerker met trots werkt en zich thuis voelt in zijn of haar outfit.”

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.