Pillows Hotels

Voor Pillows Hotels heeft de Beekman Group kleding ontworpen voor 3 verschillende disciplines: Host, chef en housekeeping. Ook heeft de Beekman Group een stijlgids ontwikkeld waardoor de medewerkers advies krijgen hoe ze de kleding op verschillende manieren passend bij hun stijl kunnen dragen. Pillows’ definitie van Design is de leidraad geweest voor de ontwerpen.

Pillows design definitie:

  • Simplistische eenvoud
  • Tijdloze elegantie
  • Eigentijdse klassieker
  • Beste materialen
  • Geen compromissen

“Wij zijn van mening dat de reizigers van vandaag en morgen hun individuele ervaringen met betrekking tot verblijven in hotels zeer op prijs stellen. Een persoonlijke benadering in een elegant en middelgroot uniek hotel zal de onderlinge uitwisselbaarheid en de beperkte persoonlijke benadering van de grote hotelketens verslaan. Uitstekende en professionele service, efficiënte gastgerichte systemen en een thuisgevoel, zullen leiden tot aanzienlijke gasttevredenheid en retentie. Uiteindelijk leidend tot optimale resultaten. Daarom hebben we Pillows Hotels opgericht.”

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.