McDonald’s

McDonald’s is al 40 jaar geworteld in de Nederlandse samenleving. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald’s vertaald in de visie Good Food Fast. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.
McDonald’s Nederland is onderdeel van de McDonald’s Corporation, wereldwijd de grootste restaurantketen met meer dan 34.000 restaurants in 119 landen. Meer dan 70% van de McDonald’s restaurants wereldwijd is eigendom van lokale zelfstandige ondernemers (Franchisenemers).
Speciaal voor de medewerkers van McDonald’s heeft Beekman Group in 2011 een exclusieve kledinglijn ontworpen. Geheel in lijn met de filosofie van Dyanne Beekman kan de McDonald’s medewerker zijn of haar eigen stijl invullen binnen de algemene crewkleding ‘look’. Daarom staat ‘eigenheid binnen teamspirit’ centraal in de nieuwe kledingstijl. McDonald’s vindt het belangrijk dat de kleding lekker zit en dat medewerkers de kleding met trots kunnen dragen. Mede daarom wordt er met alle kleding een draagproef uitgevoerd onder de werknemers. In de kledinglijn kan de medewerker door middel van kleine veranderingen zichzelf zo ‘stylen’ dat de kleding aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid.

Dyanne Beekman: “Wij zien bedrijfskleding als iets waarmee de medewerker trots kan uitstralen en zijn of haar persoonlijkheid kan versterken, zonder de functies van bedrijfskleding uit het oog te verliezen, zoals het uitstralen van eenheid en verbondenheid binnen een bedrijf. Door variaties in de kleding, een comfortabele pasvorm en een ontwerp dat zoveel mogelijk ‘tailormade’ is te bieden, geven we iedere medewerker van McDonald’s de mogelijkheid om uniek te zijn binnen het team en zijn of haar persoonlijke identiteit te versterken.”

Registreer hier voor de McDonald’s collectie
McDonald’s franchiser en geïnteresseerd in de collectie? Registreer hier!

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.