Korian Nederland

Dankzij de bedrijfskleding zijn medewerkers van Korian zichtbaar en duidelijk herkenbaar. Mooie bedrijfskleding versterkt onze uitstraling, zichtbaarheid en herkenbaarheid, voor zowel onze bewoners, cliënten als gasten”, zegt Karin Jansen, regiomanager bij Korian Nederland. Het is bovendien comfortabel, functioneel en past bij ons als organisatie. Hiermee geven we een mooi signaal af wie wij zijn en waar wij voor staan, net dat beetje extra.

Dyanne Beekman vult aan; “Hoe mooi is het dat zorgmedewerkers de zorg van hun eigen organisatie voelen. Zorgmedewerkers werken vanuit hun hart. Met deze D-cares collectie willen we zo nòg krachtiger maken.”

Eisen aan draagcomfort
Voor elke functie binnen de Korian Nederland organisatie ontwikkelde de Beekman Group kleding passend bij de wensen van de dragers. Elke functie vraagt namelijk om andere eisen aan het draagcomfort. De kleding reguleert de lichaamstemperatuur, wat voor werken in de zorg van groot belang is. In de kleur ‘My Night’, ogenschijnlijk zwart met een vleugje blauw, komen collega’s van Korian Nederland naast comfortabel, ook stijlvol voor de dag. Veel aandacht is er besteed aan details. Denk aan drukknoopjes versus het gewone knoopsgat. “Juist ook door deze twee opties te combineren, denken we aan de veiligheid van onze collega’s”, aldus Karin.

D-cares 
Dyanne Beekman: “Door mijn kennismaking met bedrijfskleding in de zorgsector tijdens het ziekbed van mijn mama en de trots die ik voel voor mensen die werken in de zorg, is er nu D-cares.”

Ogenschijnlijk zie je wellicht geen grote verandering ten opzichte van de kleding die je gewend bent. Maar als je het draagt zal je voelen dat het je meer comfort biedt, slanker doet lijken en kracht zal geven. Wat is dan wél zo anders? Je zult vooral de materiaalkeuze bemerken, de fashionable snit en de kleuren Cares White, My Night en Grey. Dat zijn de grootste verschillen. Laten we zeggen D-cares staat voor uitstraling, comfort, kwaliteit en innovatie!

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.