Beeld en geluid

Beeld en Geluid is een van de grootste audiovisuele archieven van Europa; het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt ruim 1 miljoen uur aan radio, televisie, film en muziek. Beeld en Geluid maakt zijn collectie toegankelijk voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder mediaprofessionals, de creatieve sector, het onderwijs en het algemeen publiek.

De publieksbegeleiders van Beeld en Geluid zijn vanaf 3 april 2015 in een nieuw jasje gestoken. Beekman Group ontwierp een compleet nieuwe look en een bijzondere stof voor de kleding. De custom-made stof is opgebouwd uit honderden minuscule afbeeldingen van beroemde gezichten en scènes uit de Nederlandse televisiegeschiedenis.

Dyanne Beekman zegt over het ontwerp voor Beeld en Geluid: “In alle ontwerpen heb ik altijd de uitdaging om een corporate uitstraling te genereren waarbij de eigenwaarde van het individu tot uiting kan komen. Belangrijk is dat je met weinig elementen toch je eigen identiteit kan creëren, door middel van een kleine verandering. Ik ben trots dat we de publieksbegeleiders van Beeld en Geluid, het instituut dat beschikt over een enorm beeld- en geluidarchief, een passende outfit hebben kunnen geven waarmee ze al dat bijzondere audiovisuele materiaal nogmaals onder de aandacht kunnen brengen van de bezoeker.  Een van onze USP’s is dat dit geen eenmalig ontwerp is voor Beeld en Geluid maar dat we de komende jaren, in relatie tot de activiteiten in het museum, de kleding met een kleine verandering op een duurzame manier up-to-date houden.”

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.