Apotheek Jeroen Bosch

Beekman Group, het fashionbedrijf van onderneemster Dyanne Beekman, heeft in 2020 haar vleugels nog verder uitgeslagen. Na het succes met bedrijfskleding voor McDonald’s, waarmee inmiddels vestigingen in 28 landen gefaciliteerd worden, heeft ontwerpster Dyanne Beekman een modieuze en vooral praktische kledinglijn voor de gezondheidszorg ontwikkeld. Deze lijn, met als naam D-cares, sluit nadrukkelijk aan bij de uitgesproken wensen van zorgpersoneel in vele disciplines.

Primeur 
Apothekerspersoneel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den-Bosch, had de primeur en heeft de collectie als eerste gedragen. ‘Wij willen met de kledinglijn van Dyanne Beekman op alle afdelingen zichtbaar zijn als apotheek binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis’, zegt Pauline van Nijnatten, unithoofd van Apotheek Jeroen Bosch. ‘Zo wordt direct duidelijk dat apotheek JBZ onderdeel is van het zorgnetwerk van de patiënt.

Getest door de medewerkers 
De collectie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de zorg zelf. Zorgverleners hebben verschillende items uitgebreid getest, waarna Beekman kon finetunen. Voor de look is gekozen voor een rustige, minimalistische stijl. Opvallend: niet alle kleding is persé wit. Ook Grey Melange, My Night (deepblue) zijn beschikbaar. Geheel volgens de filosofie van Beekman zijn de items in meerdere combinaties te dragen. Het bijgeleverde stijlboekje geeft zorgverleners handige tips.

D-cares is voor veel beroepen geschikt: van verpleegkundigen tot thuiszorgmedewerkers en van apothekers tot fysiotherapeuten.

Bahar (25) apothekersassistente Apotheek Jeroen Bosch Ziekenhuis:
,,De kleding is een wereld van verschil. Zo zit de jeans lekker soepel en de uitstraling van de blousjes is netjes en professioneel.’’

Karin (56) verpleegkundige Korian Nederland:
,,Met D-cares voel ik me speciaal. De items die je kunt combineren benadrukken je persoonlijkheid. Het aloude verpleegstersjurkje is compleet opnieuw uitgevonden en zit nu ook lekker.

Joke (60) verpleegkundige Korian Nederland:
,,Zo kun je er dus ook bijlopen in de zorg. Dat zal voor veel tehuizen een eye-opener zijn!’’

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.