In de media

Dyanne Beekman kleedt McDonald’s Frankrijk

Persbericht
Breukelen 21 juni 2019

Wie dit najaar een Big Mac of Happy Meal bestelt in la douce France kan zomaar worden geholpen door medewerkers in bedrijfskleding  van de Nederlandse fashiononderneemster Dyanne Beekman. De bekende tv-styliste sloot onlangs een contract met McDonald’s Frankrijk.

De Franse tak van de fastfoodketen is zó enthousiast over de McDonald’s-lijn van Beekman, dat de medewerkers van het filiaal op de Champs-Elysées de primeur hebbenop de Men Fashion Week.
Zij droegen gisteravond om 20.30 de fashionable bedrijfskleding als eerste tijdens de show van het Franse modehuis Vetements, dat de McDonald’s uitkoos om haar nieuw collectie te presenteren.
De naam van het modehuis was tot op het laatste moment geheim. Het jonge Franse designmerk werkt met ontwerpers die ervaring opdeden bij grote namen als Louis Vuitton, Céline en Balenciaga.

Beekmans corporate clothing laat zien dat bedrijfskleding geen keurslijf hoeft te zijn. De kleding voor McDonald’s die onder meer bestaat uit jeans en een blouse, draagt prettig van maat XS tot 4XL.
De uitstraling is zowel stoer als elegant.  Ook de bedrijfssneaker die Beekman in 2017 lanceerde,  maakt deel uit van de Franse McDonalds-collectie.
Geheel volgens de filosofie van Beekman kunnen de medewerkers van McDonald’s zelf variëren in de manier waarop ze de items dragen. Het bijgeleverde stijlboekje geeft handige tips.

Met nieuwkomer Frankrijk erbij levert de Beekman Group inmiddels bedrijfskleding  en/of  schoenen aan McDonald’s in maar liefst 18 landen, waar onder de Benelux, Zwitserland, Oekraïne, Martinique , Kroatië, Duitsland en Oostenrijk. Gesprekken lopen met onder meer Canada, Tsjechië en Slowakije.
Dyanne Beekman: ,,Het blijft bijzonder dat ik bijna tien jaar geleden voor het eerst kleding ontwierp voor McDonald’s Nederland en inmiddels zo’n groot bereik heb met de collectie. Door innovaties blijft de McDonalds-lijn zowel up to date,  als aantrekkelijk voor de verschillende landen. ’’

Owner Frans ten Berge van de Beekman Group over het succes van McDonald’s corporate clothing: ,,
Het personeel van McDonald’s is heel divers.
Het design moet geschikt zijn voor 16-jarigen, maar ook voor 50 plus. Daarnaast denkt Dyanne vanuit een concept, zodat de kleding voor alle functies in het bedrijf een samenhangend geheel vormt. Van McCafe tot Staff en Delivery.’’

Note voor de pers:
Voor verdere informatie en interviews kunt u zich wenden tot: Beekman Group, Lisanne Wickel +31 346 26 90 80

Over Dyanne Beekman
Dyanne Beekman is fashionondernemer en stylist. Sinds 1996 is ze directeur van de Beekman Imago Group, een fashiononderneming waarvan de laatste jaren de focus vooral op  bedrijfskleding ligt. Ze ontwikkelt duurzame collecties voor nationale en internationale klanten waaronder fashion brands, horecaketens, vakantieparken en musea.

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.