In de media

Beekman Group en Bata Industrials slaan handen ineen

De Beekman Group van fashiononderneemster Dyanne Beekman gaat met Bata Industrials stylisch verantwoorde veiligheidssneakers in de markt zetten. De kersverse samenwerking tussen de twee Nederlandse ondernemingen brengt een wereldwijde markt met zich mee voor schoeisel dat én aan alle veiligheidseisen voldoet én een gewilde eye-catcher is onder iedere bedrijfs-outfit. 

Dyanne Beekman is de bedenker van de DB.01. De eerste fashionable veiligheidssneaker die in 2017 succesvol werd gelanceerd. Niet alleen medewerkers van McDonald’s lopen in 28 landen op deze veiligheidssneakers met de uitstraling van een echt fashion-item, ook bij medewerkers in de zorg is de DB.01. -de witte versie- gewild.

“Ik ben trots dat ik een veiligheidssneaker in de markt heb kunnen zetten waarmee je met gemak 8 uur op je voeten kunt staan. Een sneaker die functionaliteit én stijl combineert en ook nog eens aan alle veiligheidseisen voldoet en tevens wasbaar is in de wasmachine. Wie straalt op de werkvloer, versterkt ongemerkt de bedrijfsidentiteit’’, aldus Dyanne Beekman. 

Bata Industrials is al jarenlang een wereldspeler op gebied van veiligheidsschoenen. De samenwerking met de Beekman Group biedt voor beiden nieuwe wereldwijde kansen. Soms is in een bepaalde branche een zwaardere categorie veiligheidsschoenen nodig. Vanaf nu adviseert Beekman ook schoenen uit het assortiment van Bata. ‘Selected by Dyanne’ heet deze collectie. Dan weet je zeker dat de schoen niet alleen veilig is, maar ook een meerwaarde heeft voor het complete plaatje.

Beekman en Bata gaan tevens gebruik maken van elkaars internationale netwerk om werknemers wereldwijd van veilige én stylisch verantwoorde veiligheidssneakers te voorzien.

Martijn Mathot, Managing Director Bata Industrials: “De samenwerking inspireert. Dyanne ademt fashion en kijkt al jaren naar de drager als individu. Wij zitten midden in die beweging. De tijd waarin de veiligheidsschoen alleen zwart en van leer was, ligt ver achter ons.”

De DB collectie veiligheidssneakers van Dyanne Beekman bestaat op dit moment uit 3 uitvoeringen: Zwart, Wit en Zwart-Wit. Op 2 mei komt daar een limited edition bij met bijzondere details. Uiteraard is ook deze sneaker wasbaar, anti-slip volgens de hoogste norm en voorzien van een extra inlegzool voor een lang en hygiënisch gebruik.

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.