Geschiedenis

De Beekman Groep uit Nederland is opgericht in 1996.

Met de ontwerpen van Beekman Group probeert Dyanne Beekman bedrijfstrots en welzijn van het personeel te bewerkstelligen door pragmatische en modieuze bedrijfskleding te ontwerpen. Voor het bedrijf, bereikt ze uniformiteit zonder het verlies van de persoonlijkheid terwijl ze de huisstijl versterkt. Dyanne beheerst het creëren van duurzame collecties door kleine aanpassingen toe te voegen. Na verloop van tijd zorgt ze voor grote uiterlijke veranderingen. Er lopen verschillende concepten voor Restaurants, Hotels, Vakantieparken, Musea en Retail.

Jarenlange ervaring in mode en styling en de droom om iedereen de kans te geven de kleding die ze wensen te kunnen betalen en te dragen hebben geleid tot DYANNE.

Beekman Group staat met een conceptuele benadering van dienstverlening aan bedrijven zowel binnen als buiten Europa, ook wereldwijd bekend om de ‘one-shop’ –oplossing.

Het biedt een breed scala aan modieuze professionele kleding, schoenen en lifestyle-kleding.

Beekman Group is sinds 2010 ook een internationale Core Supplier voor McDonald’s.

In 2017 hebben we een modieuze veiligheidssneaker gelanceerd. De sneaker heeft een betrouwbare grip en slipweerstand, zelfs meer dan de Europese veiligheidsnorm. Het is extreem licht en biedt optimale ondersteuning en comfort voor een uitstekende balans. De ademende sneaker is antibacterieel en wasbaar, voor maximale hygiëne. Verkrijgbaar voor dames en heren in maat 35 t / m 48.

Na de vele vragen over uitstraling, kwaliteit en innovatie in de zorg, lanceert Beekman Group in het najaar van 2020 D-cares. Het bedrijf onderscheidt zich door de aanpak van de zorguniformen en door de duurzaamheid van de gekozen kwaliteit.

Gemaakt uit liefde

Door mijn kennismaking met bedrijfskleding in de zorgsector tijdens het ziekbed van mijn mama en de trots die ik voel voor mensen die werken in de zorg, is er nu D-cares. Ogenschijnlijk zie je wellicht geen grote verandering ten opzichte van de kleding die je gewend bent. Maar als je het draagt zal je voelen dat het je meer comfort biedt, slanker doet lijken en kracht zal geven. Wat is dan wél zo anders? Je zult vooral de materiaalkeuze bemerken, de fashionable snit en naast de kleur Cares white, My night en Grey Melange. Dat zijn de grootste verschillen. Laten we zeggen D-cares staat voor uitstraling, comfort, kwaliteit en innovatie!

Controleer je adresgegevens

Wij verzoeken u vriendelijk om uw adresgegevens te checken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw aankopen zo snel mogelijk bij u op de stoep verschijnen.